avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort_calin
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort_calin

cum e cel mai usor sa divortezi?
exista posibilitatea de a opri prin lege un divort ?
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 16:21, 9 Februarie 2010
1 daca sunt indeplinite conditiile, cel mai usor este divortul prin acord adica sa fi trecut cel putin 1 an de la incheierea casatoriei si sa nu fi rezultat copii minori
Cel mai simplu ar fi un divort prin comun acord, cu conditia sa fi trecut un an de la data casatoriei si sa nu existe copii minori.
Sa opresti un divort...nu cred, poate fi doar suspendat..penrtru unele motive, cum ar fi neprezentarea reclamantului , la cel putin 2 termene consecutive...insa daca ulterior sunt indeplinite conditiile, el poate fi reluat...daca nu, actiunea urmeaza a se perima....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort dupa 3 luni ByOn ByOn buna seara . am o intrebare scurta .se poate divorta dupa 3 luni de casatorie daca nu au copii si nu a nimic de impartit? (vezi toată discuția)
Pot divorta? irineagu irineagu Se poate divorta daca nu sunt decat 2 luni de la cununia civila?Va multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Divort!noul cod civil! simonabis2000 simonabis2000 Vreau sa divortez!Casatorie civila nov 2008!Mi-sa zis sa astept noul cod civil.Cica e mai usor. Ce sa fac? (vezi toată discuția)