avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Bună ziua, în anul 2020 am primit un proces verbal ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Bună ziua, în anul 2020 am primit un proces verbal de la anaf ...

Bună ziua, în anul 2020 am primit un proces verbal de la anaf de declarate a stării de insolvența. Mă poate lamuri cineva, va rog frumos dacă trebuie sa mai plătesc datoriile deși am fost declarata cu stare de insolvență. Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Stare de insolvabilitate bgigi bgigi Am o datorie de 21.109 obligatii fiscale pt un srl .Astazi am primit de la Finante un proces verbal de declarare a starii de insolvabilitate.(deoarece firma nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca am primit un proces verbal de insolvabilitate ... Cezar18 Cezar18 Buna ziua! Daca am primit un proces verbal de insolvabilitate pentru niste obligatii fiscale mai vechi, inseamna ca aceste datorii se vor sterge automat ... (vezi toată discuția)
Pfa care nu are activitate zvmihai zvmihai Bună ziua aș dori să întreb.Avand un PFA care nu are activitate din 2018 dar nu a fost suspendat. Zilele trecute mi-a venit un proces verbal cum ca Pfa ... (vezi toată discuția)