avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Bunica mea a fost declarată moarta la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Bunica mea a fost declarată moarta la banca deoarece ...

Buna ziua! Bunica mea a fost declarată moarta la banca deoarece nu a mai efectuat nici o plata timp de 5 ani, iar contul i-a fost blocat. Dar cu toate ca pensia ii era virata in acest cont. După cât timp se poate debloca contul, in cazul in care a fost declarată moarta din greseala. Mulțumesc! O zi buna!
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 09:26, 6 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Așa pare, da.
Poate revine cu detalii.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai este o situatie reglementata de normele BNR, daca titularul nu-si actualizeaza datele personale, banca va suspenda conturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pensionar in romania. pensia mi se vireaza in cont bancar ... miklossh miklossh Sant pensionar in Romania. Pensia mi se vireaza in cont bacar in banca din Romania. Domiciliul este in Romania. M-am mutat in Spania si am obtinut NIE . ... (vezi toată discuția)
Certificatul de viata DynoCR DynoCR \"Pentru a beneficia de drepturile cuvenite din cadrul sistemului public de pensii, beneficiarii drepturilor băneşti acordate de casele teritoriale de pensii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, pensionar nerezident poate deschide cont cnpp? mulțumesc, ... Maia1034 Maia1034 Bună ziua, Pensionar nerezident poate deschide cont CNPP? Mulțumesc, Victoria Pop vmpop@yahoo.ca (vezi toată discuția)