avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara! Am următoarea situație: am locuit în ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara! Am următoarea situație: am locuit în Italia unde ...

Bună seara!

Am următoarea situație:
am locuit în Italia unde am achiziționat o mașină în rate ( mai am inca 4 ani de rate), de maxim 3 luni am decis sa rămân în România să am grijă de ai mei. Între timp m am stabilit aici, am inceput să și lucrez. Doresc să-mi înscriu mașina pe teritoriul României. Cum pot proceda? Bani sa achit tot creditul nu am. Dar îmi pot continua achitarea ratelor . Mă puteți ajuta cu ceva sfaturi? Nu știu de unde sa incep
Mulțumesc!
De la contractul de plata in rate, vedeti limitari, conditii, nu stim nici ce rate platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit pentru alta persoana in numele meu dizzyizzybusy dizzyizzybusy Buna ziua, In 2018 am luat un credit de nevoi personale pentru a achizitiona o masina cu partenerul meu. In 2019 ne-am despartit si am decis amandoi ca el sa ... (vezi toată discuția)
Nu am achitat integral o mașină luată în leasing în germania și am primit o înștiințare cum că mașina a fost declarată furată. cum aș putea rezolva această situație? Kriss2018 Kriss2018 Buna ziua.nu am achitat integral o masina finantata in germania de catre banca vw .un an si jumatate a ramas pana la achitarea totala,Sunt 7 luni in care nu ... (vezi toată discuția)
Cetățean moldovean alex_7890 alex_7890 Buna ziua, Va rog frumos, dacă puteți, sa ma ajutați cu următoarea problema. Eu sunt roman. Am contract de închiriere pentru un apartament. Prietena ... (vezi toată discuția)