leorot 
	    	Utilizator

leorot 
	    	Utilizator	    

georgiana.td 
	    	Utilizator

georgiana.td 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 desperadoxyz	                   

Va salut! M-as bucura daca ma-ti putea ajuta cu o problema.
Este vorba de un copil minor de 15 ani care fuge noaptea din casa, nu vrea sa mearga la scoala, se ... (vezi toată discuția)
	                    desperadoxyz	                   

Va salut! M-as bucura daca ma-ti putea ajuta cu o problema.
Este vorba de un copil minor de 15 ani care fuge noaptea din casa, nu vrea sa mearga la scoala, se ... (vezi toată discuția)

Bianca Stratulat	                   

Buna ziua! Am plecat de acasa acum 5 zile la o fata pana iubitul meu o sa ia chirie. Iar astazi, caci deja e ora 1 ,mama vrea sa mearga la politie si eu nu ... (vezi toată discuția)
	                    Bianca Stratulat	                   

Buna ziua! Am plecat de acasa acum 5 zile la o fata pana iubitul meu o sa ia chirie. Iar astazi, caci deja e ora 1 ,mama vrea sa mearga la politie si eu nu ... (vezi toată discuția)

ralucav54	                   

Buna seara! Am o intrebare daca ma poate ajuta cu cineva. Problema este urmatoarea: am o bunica care traieste intr-o casa care este pe numele dansei (desi este ... (vezi toată discuția)
	                    ralucav54	                   

Buna seara! Am o intrebare daca ma poate ajuta cu cineva. Problema este urmatoarea: am o bunica care traieste intr-o casa care este pe numele dansei (desi este ... (vezi toată discuția)