avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită actiune de intrerupere prescriptie
Discuție deschisă în Executare silită

actiune de intrerupere prescriptie

faptul ca un furnizor scrie pe factura curenta o restanta de, sa zicem, acum 8 ani se considera actiune de intrerupere a prescriptiei? de la acea restanta si pana in prezent, sumele fiind platite la timp.
Nu, trebuie vazut istoricul datoriei in cei 8 ani, imputatia platilor, dar nu pare saa fi intrerupt ceva... nu pare ca amai e ceva de intrerupt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii de 3 ani. sa le platesc? ministru_ ministru_ Buna ziua! Am si eu o problema. Zilele trecute mi-a venit o notificare de la un fost furnizor cum ca nu am achitat 2 facturi intocmite in luna februarie 2006. ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii intretinere sig73 sig73 Buna ziua, Figurez in evidentele asociatiei cu o datorie restanta la intretinere de 3680 lei (calculata din 2006-2007 pana in prezent , desi intre timp am ... (vezi toată discuția)
Plata la zi in cazul unei sume prescriptibile alecsya alecsya Buna ziua.Sunt Intr-un proces cu asociatia de proprietari pentru prescrierea unui debit de peste 8 ani,in perioada in care eu as dori sa achit la zi factura ... (vezi toată discuția)