avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, ma confrunt cu urmatoarea situatie: ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, ma confrunt cu urmatoarea situatie: copilul meu are ...

Buna seara, ma confrunt cu urmatoarea situatie: copilul meu are polipi nazali si se afla pe o lista de asteptare pentru operatie. Educatoarea s-a vaitat ca fetita plange si ii deranjeaza pe ceilalti copii. I-am explicat ca nu pot face nimic pana la operatie decat sa ii pun Nasonex in nas pentru desfundarea cailor respiratorii. E normal sa mi se ceara sa o tin pe fata mea acasa doar ca sa nu deranjeze ceilalti copii? Ea, in rest e sanatoasa, nu are febra sau alte simptome. Pe viitor, cand consider ca o masura medicala luata de educatoare e abuziva, cui as putea sa ma adresez, va rog? Locuiesc in Bucuresti. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii care au copii jovana jovana Buna ziua, locuiesc intr-un bloc, constructie 2009, la etajul 2, iar deasupra mea locuieste o familie care are 2 fete...4 si 2 ani parca....de cand a ... (vezi toată discuția)
In apartamentul vecin se exerseaza la pian sandra_cj sandra_cj Buna ziua, As dori sa va intreb ce se poate face din punct de vedere legal in urmatoarea situatie: locuiesc intr-un bloc cu mai multe apartamente; vecinii ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi! stefbeatles stefbeatles Buna ziua!stiu ca s-a mai discutat despre acest subiect pe forum insa m-ati ajuta foarte tare daca m-ati sfatui...Locuiesc in sect 6,la etajul 10 si sunt ... (vezi toată discuția)