avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu vecinii care au copii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu vecinii care au copii

Buna ziua,

locuiesc intr-un bloc, constructie 2009, la etajul 2, iar deasupra mea locuieste o familie care are 2 fete...4 si 2 ani parca....de cand a crescut si umbla prima fetita nu mai am liniste in casa : tropaie si alearga prin casa toata ziua, trag mobila, arunca tot ceea ce se poate pe jos, astea pe langa faptul ca se zbiara si se urla sau mai fac crize de isterie. Am incercat de nenumarate ori sa-i fac pe parinti sa inteleaga faptul ca se aude mult prea tare la noi in apart., sa-i schimbe papucii copilului, sa-si puna o mocheta ceva pe jos in dormitor...nimic din toate astea nu vor sau nu pot sa faca(ca nu au bani). Cand pleaca de acasa sau vin, e scandal pe scara blocului urla copii si fac crize, iar parintii tac si nu zic nimic, iar usa de la intrarea in casa lor mereu o izbesc(nu folosesc clanta). Aspiratorul se porneste indiferent de cat e ora (ziua, noaptea)....au zis ca aspira nasul la copii....Am chemat si politia intr-o zi in orele de liniste insa...au zis sa depun o plangere la politie...ca ii vor chema la audieri....le-au spus si lor sa nu mai faca atata galagie....dar nimic...parca nu inteleg sau sunt extrem de indiferenti la plangerile noastre....va rog ajutati-ma cu o solutie ca eu nu mai stiu cum sa procedez sa am si eu liniste si pace in casa mea, mai ales in orele de liniste!!

va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cosmeen , utilizator 22:52, 25 Ianuarie 2022
Sunt, totusi, copii ....
" Aspiratorul se porneste indiferent de cat e ora (ziua, noaptea)....au zis ca aspira nasul la copii.."

Fascinant. Aspira nasul la copii cu aspiratorul? Eu ii puneam sa imi arate cum aspira nasul la copii cu aspiratorul.:magic:
Ceilalti vecini cum reactioneaza la galagiosii de pe scara? Am inteles ca plingerea nu s-a facut. Ce se asteapta?
Ultima modificare: Marți, 8 Decembrie 2015
ContSters371153, utilizator
jovana a scris:
Am chemat si politia intr-o zi in orele de liniste insa...au zis sa depun o plangere la politie...ca ii vor chema la audieri....

Depuneti plangere la politie. Poate chemandu-i la audieri se vor mai linisti.
stiu ca sunt niste copii, dar e vorba de parintii care nu-i educa! sa te trezesti noaptea cu alergaturi si strigaturi si aspirator....e lipsa de bun simt! sa trantestio mereu usa de la apartament, ca ti-e lene sa folosesti clanta....sa te uiti la copilul tau cand face crize de isterie si sa nu-i zici nimic sau sa nu-i faci nimic....sa nu respecti orele de liniste.....totusi...eu vorbesc de parintii aia incapabili sau indiferenti! si nu cred ca la 2 sau 4 ani copii nu inteleg daca le vorbesti, sau ii certi, sau ii iubesti....sau orice sentiment, ei percep mai bine ca adultii....dar, repet eu pe parintii aia nu-i inteleg de ce nu au bun simt fata de vecini?!

am mai depus o plangere acum vreo 2 ani, dar tot asa se comporta...si intre timp au mai crescut copilele...va dati seama ce nebunie e?? si daca cei de la politie nu i-au masuri....ce pot sa fac mai departe?? exista un aparat de masurat zgomotul? se ia in considerare ca proba...la politie sau in instanta??

multumesc de sfaturi!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2015
Adriantot, moderator
Daca sunt copiii, hai sa-i lasam sa dea foc la casa. Ce spuneti, domnule doctor?

Dr.Virgil Dan Amza a scris:

Sunt, totusi, copii ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecină sensibilă la zgomote usoare Tudor266.tudor Tudor266.tudor Buna ziua. Sunt student, am 21 de ani, si am o mică mare problema: Problemele au inceput de un an si ceva, dar au fost “certuri” minore, mi au fost ... (vezi toată discuția)
Am un vecin care, ori de câte ori aude gălăgie în timp ce fac curățenie, îmi oprește curentul de la panou iar azi m-a și amenințat că mă calcă în picioare. cum să procedez? CarmenLu CarmenLu Bună seara Mă confrunt cu următoarea situație; Daca nu am martori și nicio dovadă pot face plângere la poliție..Am un vecin care de cate ori fac ... (vezi toată discuția)
Probleme vecini ladybute ladybute buna ziua. as avea nevoie de o lamurire....exista prevazuta o perioada de timp in care se pot face lucrari in apartament? bineinteles in afara orelor generale ... (vezi toată discuția)