avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna! Am facut recurs impotriva deciziei de apel si a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna! Am facut recurs impotriva deciziei de apel si a fost admis. ...

Buna! Am facut recurs impotriva deciziei de apel si a fost admis. Curtea de apel a decis trimiterea apelului spre rejudecare la acelasi complet de la tribunal. S-a fixat deja termen. Mai departe ce urmeaza? Eu ce trebuie sa mai fac ? Multumesc!
Aparari in apwel in functie de decizia din recurs. Bine ar fi sa discutati cu avocatul.
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta in rejudecarea dupa admiterea contestatiei in anulare vguta vguta Cererea de despagubire pentru neexecutarea unei hotarari judecatoresti s-a solutionat de catre Judecatorie care a admis-o, a fost atacata cu recurs de catre ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata/actiune separata elisa47 elisa47 Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat in anul 2009.In prima faza procesuala in anul 2004 am ... (vezi toată discuția)
Caseaza sentinţa recurata şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de fond s_nicolae s_nicolae Buna ziua, Am avut o decizie data de Tribunalul Ialomita care imi era favorabila. O ruda foarte indepartata a facut recurs la Curtea de Apel Bucuresti, ... (vezi toată discuția)