avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua si eu am datorii la banca din 2008 sint in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua si eu am datorii la banca din 2008 sint in strainatate ...

Buna ziua si eu am datorii la banca din 2008 sint in strainatate si vreau sa imi cumpzr o casa pe numele meu cum pot gasi o solutie si da a copilul meu imi face donatie pe casa lui banca ma pote executa? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 10:39, 2 Decembrie 2024
Buna ziua

Cea mai simpla solutie ar fi sa luati in calcul plata datoriei. Discutati cu un avocat situatia dvs concreta si actele pe care le aveti. E posibil ca unele datorii sa se fi prescris.

In cazul in care aveti datorii care nu s-au prescris, creditorii pot cere iar instanta poate incuviinta executarea silita, situatie in care orice bun pe care il aveti poate fi executat silit. Actele facute cu scopul de a prejudicia creditorii (donatii catre membrii familiei etc) pot fi anulate in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie sau executare silita dator_ro dator_ro Sunt debitor la o banca din oct 2006 pentru suma de 4500 euro. Am platit doar primele rate, apoi am ramas fara munca. Ca multi alti romani am plecat in ... (vezi toată discuția)
Suntem în pericol să fim executați silit pentru datoriile soțului. putem dona bunurile imobiliare copilului nostru minor? nicoZidaru nicoZidaru Buna Ziua. Am si eu nevoie de o lamurire daca se poate. Sotul meu are patima jocurilor de noroc, si a facut datorii la banca in Marea Britanie, pe care nu le ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca Dori17 Dori17 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema pe care o am cu un imprumut al unei rude pe care am girat-o. Debitorul nu si-a mai achitat ratele la ... (vezi toată discuția)