avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Mă puteți ajuta cu un model de cerere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Mă puteți ajuta cu un model de cerere pentru prelungirea ...

Buna ziua! Mă puteți ajuta cu un model de cerere pentru prelungirea dovezii dreptului de conducere? Sunt implicat într un accident cu vătămarea corporală din culpă (art.196 NCP) alin. 2 şi 3 c.p. până acum doamna avocat se ocupa de cererea pentru dovadă, dar nu îmi mai permit avocat. Mulțumesc frumos, anticipat!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:08, 3 Decembrie 2024
Buna ziua! Luati o cerere mai veche facuta de doamna avocat, o redactati si schimbati data, normal.
Apoi treaba este ca si rezolvata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inculpat art 184 cp elenamuscalu elenamuscalu inculpat trimis in judecata pentru vatamare corporala din culpa.as vrea sa stiu de ce conduce in continuare?nu i s-a retinut permisul? (vezi toată discuția)
Omor si vatamare corporala din culpa lory_cki lory_cki buna ziua, fratele meu a fost implicat acum 2 ani si 2 luni intrun accident rutier ( a intrat cu masina intr-un copac de pe margine adrumului dupa ce i-a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu o constatare amiabila; ulterior plingere pentru vatamare corporala viktornik viktornik Buna tuturor!;apelez la acest forum in ideea unor sfaturi utile. Problema mea suna asa:... am avut un accident rutier la finele lui 2011; am intrat intr-o ... (vezi toată discuția)