avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie recalculare. Tatal meu a fost in pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie recalculare. Tatal meu a fost in pensie anticipata. In ...

Pensie recalculare. Tatal meu a fost in pensie anticipata. In iunie a implinit 65 ani, limita pentru pensie de varsta. Nu i s-a facut recalcularea pe motiv ca nu este softul (nu stiu la ce se refera, program cred) la Casa de Pensii. Mama merge saptamanal si e acelasi raspuns. Ce putem face? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: niccu , utilizator 20:58, 10 Mai 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cereti ajutorul de la CNPP printr-un mesaj pe adresa lor de e-mail.
Le punteti la dispozitie toate datele necesare.
Stimate dle Carp,
Am 7 raspunsuri de la:
Casa teritoriala de pensii : nu merge softul !
Casa municipala de pensii :adresati-va Casei teritoriale
MMFPS :adresati-va casei teritoriale
Guvernul Romaniei ; am trimis MMFPS
si altii !
M-am adresat Instantei si astept.
Am inteles ca TOTI cei care au deschis procese(nu cum mermeleau min.muncii si seful schimbat al CNPP-Termen al unui ministru-mermeleau !) au castigat.Daca am face ca noi,nu ca ei(cei de mai sus) am bloca instantele si apoi executorii judecatoresti ! Cine stie?
Va rog: Instanta imi da castig de cauza!
Pot executa Casa de pensii?
Multumesc !
Nicu

La instanta,Andra5 !
Sa fim multi!(Ca in Alexandru lapusneanu ! Da nu prosti ca acolo )
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Mai 2025
niccu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul de finalizare pentru mica recalculare. mulțumesc! ... Victk Victk Care este termenul de finalizare pentru mica recalculare. Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Nu am primit decizia de recalculare a pensiei și din câte am ... goplanet goplanet Nu am primit decizia de recalculare a pensiei și din câte am înțeles programul nu este funcțional și deci va mai dura mult. Ma poate ajuta cineva cu un ... (vezi toată discuția)
Petitie fara raspuns acum 5 luni am trimis prin e-mail o sesizare la casa de pensii ... Bibi020844 Bibi020844 Acum 5 luni am trimis prin e-mail o sesizare la casa de pensii Brasov deoarece nu am primit decizia de recalculare a pensiei. Neprimind nici un raspuns, acum 2 ... (vezi toată discuția)