avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat actionar COMTIM al bunicii mele decedata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat actionar COMTIM al bunicii mele decedata

Buna, detin certificat actionar COMTIM al bunicii mele decedata. Ce pot face cu el, si unde? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:22, 3 Decembrie 2024
Puteți întreba la Depozitarul Central sau la o firma de brokeraj specializata în piata de capital.Probabil nu mai valorează nimic dar pt liniștea dvs nu strica o întrebare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acțiuni comtim oana.osc oana.osc Bună ziua, Familia mea deține 4 certificate de acționar din \'96, la compania Comtim Timișoara. Pachetul majoritar de acțiuni al Comtim a fost ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar marcelaL marcelaL buna ziua. am si eu o intrebare. am un certificat de actionar la comtim holding timisoara. mai sunt valabile? multumesc (vezi toată discuția)
In legatura cu despagubirea proprietatii - actiuni Tudor Popazu Tudor Popazu in conditiile in care doresc instrainareaactiunilor sau depunerea acestora catre o companie care imi poate da un numerar avantajos ,se poate unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)