avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt asistent medical la un cabinet medical ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt asistent medical la un cabinet medical scolar! ...

Buna ziua! Sunt asistent medical la un cabinet medical scolar! As vrea sa îmi iau concediu de odihna,dar o parte din perioada acestuia sunt elevii în activitate! Ce pot face in acest caz!?
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2024
LacramioaraIch, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:38, 4 Decembrie 2024
Va puteti lua CO, daca pe perioada acestuia, asistenta medicala in scoala este asigurata de alta persoana, desemnata nominal de catre cine aproba CO.
Ce/cine va impiedica sa va luati CO?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata andrei20041 andrei20041 Buna ziua.Problema mea este urmatoarea.Mai am pe anul 2008 o zi de concediu de odihna.Doresc sa iau acum 2 zile fara plata.Angajatorul mi-a zis ca mai intai ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna restant dupa concediu de crestere copil emmay emmay Buna ziua! Doresc sa va cer sprijinul in urmatoarea problema legata de efectuarea concediului de odihna pentru anul scolar 2010-2011 , in actualul an scolar ... (vezi toată discuția)
Plata concediului in invatamant salgeta salgeta Plata pentru concediul de odihna se face anticipat, nu? Cum se poate califica o primarie care vireaza banii esalonat, luna de luna, cu pretextul ca e o... ... (vezi toată discuția)