avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Impozit pe venit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Impozit pe venit

Am o intrebare. La un bloc s-a facut o reparatie de catre o persona iar banii pentru reparatie au fost platiti de asociatie printr-un proces-verbal in care este specificat in ce a constat reparatia precum si suma platita.
Acum intrebarea: asociatia de proprietari mai trebuie sa plateasca impozit pe venit la finante (in plus fata de suma specificata in procesul-verbal)? daca da imi puteti da un articol din lege?
Din cate stiu eu asociatiile de proprietari sunt non-profit si au unele scutiri, dar doresc parerea cuiva mai avizat.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2010
mmm3ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:36, 10 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
@BODEALEX
Nu este vorba cum s-a facut de s-a facut lucrarea.
Utilizatorul intreaba ce impozit trebuie platit la manopera. A confundat un pic felul sumelor la care se plateste impozit (manopera, asimilat cu salariul, nu venit).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata muncii ocazionale (reparatii) intr-o asociatie de proprietari costelmardare costelmardare Asociatia noastra are nevoie ocazional sa foloseasca pentru reparatii la instalatiile comune, meseriasi care insa nu doresc forme de plata/angajare ca ... (vezi toată discuția)
scadere reparatii efectuate Dimian1234 Dimian1234 Subiect: Scadere reparatii efectuate Buna ziua ! As dori o lamurire asupra urmatorului aspect : In cadrul unei asociatii de proprietari se efectueaza o ... (vezi toată discuția)
Contributii 2016 pentru contract de mandat asociatie de proprietari emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu ce contributii se platesc in 2016 pentru contractele de mandat pentru o asociatie de proprietari, pentru presedintele asociatiei, ... (vezi toată discuția)