avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test de paternitate

stie cineva sigur cat costa un test de paternitate?????? am intrebat 50 de oameni pana acum si nu am primit doua raspunsuri la fel
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:47, 10 Februarie 2010
Vorbim de o expertiza judiciara sau extrajudiciara? De ce nu intrebati la o policlinica particulara?Sunt multe care fac acest test, cautati si pe net. se face din diferite probe:par, betisoare de urechi, etc.(eu asa am citit in anunturile lor).Daca vorbim de expertiza judiciara, mai intai se face HLA care da rezultat procentual, si costa cam 2000ron, asa era acum ceva vreme, dar dvs decideti.
mai sigur e sa intrebati direct la sursa
la mina minovici de ex
e un test mai ieftin, cu probabilitate de 80-90 %( nu stiu cum se cheama) si test adn 100% care e mult mai scump
pretul unui test ADN efectuat la mina minovici este in cuantum de 2700 RON.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pentru paternitate florian_alexandru florian_alexandru Buna ziua. In cateva cuvinte as dori sa prezint cazul meu:am un copil de aproape 2 ani provenit dint-o relatie mai mult sau mai putin serioasa.Barbatul care ... (vezi toată discuția)
Test adn Mihai505 Mihai505 Parintii au decedat iar pentru a demonstra mostenirea de pe tata e necesar un test adn.Vreau sa stiu daca este alta metoda pt. a demonstra mostenirea,exista o ... (vezi toată discuția)
Pret test paternitate georgeflorin97 georgeflorin97 as vrea sa stiu si eu cat costa un text de paternitate (adn) la istitutul de medicina legala mina minovici (vezi toată discuția)