avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara, am vârsta de 56 ani și 33 ani vechime ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara, am vârsta de 56 ani și 33 ani vechime cand pot ...

Bună seara ,am vârsta de 56 ani și 33 ani vechime cand pot ieși la pensie .Am luat 4 ani salariu de merit,mă ajută cu ceva la pensie?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:39, 8 Decembrie 2024
Va puteti pensiona la limita de virsta dupa iulie 2031 la varsta de 63 ani si 6 luni ( functie de data exacta a nasterii).
Ultima modificare: Duminică, 8 Decembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare Adriana68 Adriana68 Am 51 de ani si 33 ani in campul muncii ( fara vreo grupa ). As dori sa stiu , conform noii legi a pensiilor varsta minima la care pot iesi la pensie. ( nu mai ... (vezi toată discuția)
Pensie euvictoria euvictoria Sunt nascuta in octombrie 1959 . Lucrez ca educatoare din 1978 si vreau sa stiu cand pot iesi la pensie anticipat fara penalizare. In perioada 1 sept 1978-31 ... (vezi toată discuția)
Am 53 ani si 27 ani vechime( plus 6 ani de facultate, deci 33), ... Maria Cret Maria Cret Am varsta de 53 ani si 27 ani vechime ( plus 6 ani de facultate, deci 33), din care 10 ani in grupa II . Cand pot sa ma pensionez fara penalizari? (vezi toată discuția)