avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cerere transfer penitenciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cerere transfer penitenciar

Buna ziua. Un prieten a fost închis în urma hotărârii din apel. Momentan el este în carantină 21 de zile. Familia ar vrea să rămână la un penitenciar din zona, știți cumva daca e posibil sa faca familia o cerere pentru el?

Alte discuții în legătură

Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)
Transferul dintr-un penitenciar in altul Tabytha Tabytha Buna ziua. Am un prieten care s-a luat la bataie cu un baiat. Acesta apoi a fost la politie si a declarat ca i s-a furat telefonul si a fost batut. Desi si-a ... (vezi toată discuția)
Carantina condamnat ContSters166582 ContSters166582 Rog ajutor in drept executional - condamnatul a fost extradat si adus in Bucuresti, pe tranzit. De aici, va fi trimis in carantina 21 zile la Penitenciarul ... (vezi toată discuția)