avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Vă rog, dacă se poate un sfat privind o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Vă rog, dacă se poate un sfat privind o speța de ...

Buna ziua,

Vă rog, dacă se poate un sfat privind o speța de înșelăciune cu delapidare.
Pe scurt
Sunt parte vătămată într-un dosar de înșelaciune și pe baza declarațiilor mele ca parte vătămată și a singurului martor, procurorul a decis clasarea cauzei. În ordonanța de clasare pe care am primit-o apare un martor inventat, care nu a fost prezent la momentul comiterii faptei și pe baza mărturiei procurorul decide clasarea cauzei.

Am vreo șansă să mă apăr?
Are sens să pac plângere împotriva ordonanței de clasare?

Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2024
gabriel_p, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 16:49, 9 Decembrie 2024
E dreptul dvs. să faceți plângere împotriva ordonanței de clasare. Dacă a fost audiat un martor care nu avea nicio treabă cu fapta și în urma audierii procurorul a tras o concluzie greșită, luptați până la capăt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in declaratii la politist aidu aidu Am citit declaratia data de faptuitor (persoana impotriva careia am formulat plangere penala pt inselaciune) organelor de cercetare. In acea declaratie a ... (vezi toată discuția)
Traficul de persoane dodonica dodonica Intr-un dosar DIICOT, trafic de persoane, proxenetism, si art 323 :( sa inceput cercetarea penala din anul 2003. In tot acest timp lucratori de politie ... (vezi toată discuția)
Organele judiciare au obligatia de a informa partile vatamate ... Alina Avila Alina Avila Organele judiciare au obligatia de a informa partile vatamate despre audierea martorilor in dosarul penal? (vezi toată discuția)