avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violarea vieții private, am efectuat o plângere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violarea vieții private, am efectuat o plângere prealabilă. ...

Violarea vieți private, am efectuat o plângere prealabilă. Plângerea a ajuns la judecătorie. Acum vreau să îmi retrag plângerea pe 11.12.2024 am termen . Vreau să-mi retrag plângerea dar nu vreau să îl iert în fața instanței pe inculpat.Daca pot să îmi retrag plângerea prealabilă voi fi obligată să plătesc cheltuielile de judecată. Pot cere chiar daca mi-am retras plângerea ordin de protecție?
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2024
gab28, utilizator
Cel mai recent răspuns: gab28 , utilizator 23:00, 9 Decembrie 2024
.
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2024
gab28, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare referitoare la proces penal (lovire sau alte violente), propunere impacare, consecinte acceptare LazarPaul1 LazarPaul1 Buna seara, In urma cu un an am fost agresat de o persoana. Am primit de la medicina legala un certificat de 12 zile pentru ingrijiri medicale in baza ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii prealabile dimitriemartian dimitriemartian Sunt parte vatamata, alaturi de alti 2 oameni, intr-un proces pentru lovire si alte violente. In luna iunie am fost convins de avocatul inculpatului sa-mi ... (vezi toată discuția)
Dosar penal. retragerea plângerii. irinuscha irinuscha in ce stadiu al dosarului penal poate fi retrasa plangerea? Va multumesc! (vezi toată discuția)