avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt funcție publica de execuție și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt funcție publica de execuție și sunt in preaviz. ...

Bună ziua! Sunt funcție publica de execuție și sunt in preaviz. In perioada preavizului am optat pt o alta funcție publică la alt compartiment. Problema, este că se scurge preavizul și nu am primit niciun document, atât pt încetare , cat și pt ce am optat. In aceasta situație eu ce trebuie sa fac, că mi-e teama sa nu am surpriza că la finalul preavizului sa nu am decizia pt ce am optat și să intru în rezervă. Nu mi s-a comunicat nimic, iar cel de la resurse umane nu face nimic . Va rog sa mă îndrumați in acest sens. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:17, 11 Decembrie 2024
Intrati in audienta la conducatorul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare si resurse umane in acelasi timp la bugetari adrian_st adrian_st Buna ziua! Am urmatoarea speta. In urma cu ceva ani, in baza unui concurs, am fost incadrat la o INSTITUTIE BUGETARA, ca economist salarizare, in principal, ... (vezi toată discuția)
Cine intocmeste actul aditional la cim? anamariagroza anamariagroza in anul 2009 au avut loc modificari si schimbari al nivelul conducerii institutiilor publice, modificari de denumiri ale posturilor de conducere si schimbari ... (vezi toată discuția)
Un consilier poate inlocui un consilier juridic pe timpul concediului de odihna? carla_carla carla_carla Un functionar -consilier asistent cu studii juridice, in compartiment resurse umane poate inlocui consilierul juridic in timpul concediului de odihna al ... (vezi toată discuția)