avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Detin un teren extravilan intr o zona ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Detin un teren extravilan intr o zona defavorizată,legal ...

Buna ziua
Detin un teren extravilan intr o zona defavorizată,legal am inceput constructia unei case, insa, drumul de acces către teren se face pe albia unui pârâu. Acest parau uneori scade considerabil in debit, alteori sapa in drum făcând accesul imposbil.
Primarul trimite cand si cand un buldoexcavator care mai aseaza putin zonele sapate
Cum pot forta mana primarie sa mute cursul apei? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Catalina.tds , utilizator 11:52, 12 Decembrie 2024
Se îndreaptă catre catun.
Teoretic este parte din sat. La 3 km se terenul meu este drum național
A fost strada populata, dar un urma inundațiilor...au mai ramas cateva case, cele construite mai sus
Ideea mea este sa pun accent pe spatii de cazare.
Zona este in vecinatatea Focul Viu ,Andreiasu de Sus,Vrancea.
Am inceput prin a ridica o casa A-frame,urmând alte 3...am 10.000 de metri
Dar, daca nu am o cale de acces decenta...nu voi putea face nimic.
Pot reface drumul ,insa nu stiu cum sa propun asta primariei, nu stiu care zone sunt private si care nu.
Zic sa propun, pentru ca pentru fiece adeverință ceruta am dictat, fara exagerare, am dictat ce si cum sa fie scrisa.
Am reușit sa discut cu primarul.
Vom merge cu un parteneriat..
Mulțumesc tuturor

Buna ziua
Detin un teren extravilan intr o zona defavorizată,legal am inceput constructia unei case, insa, drumul de acces către teren se face pe albia unui pârâu. Acest parau uneori scade considerabil in debit, alteori sapa in drum făcând accesul imposbil.
Primarul trimite cand si cand un buldoexcavator care mai aseaza putin zonele sapate
Cum pot forta mana primarie sa mute cursul apei? Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refacere drum floring2000 floring2000 O firma de constructii a refacut cursul unui parau, a taluzat malurile si a refacut(betonat) albia. Toate utilajele grele, respectiv rabe, betoniere, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o speta, va rog sa ma ajutati cu sfaturi: -casa ... BCM01 BCM01 Buna ziua, am o speta, va rog sa ma ajutati cu sfaturi: -casa bunicii era pe malul unui parau, casa din anii 40, nelocuita, dar locuibila. Consiliul ... (vezi toată discuția)
Inchiriere teren din domaniul privat gheniga gheniga Buna ziua A-si avea o intrebare ,la care v-as ruga sa-mi raspundeti. Un teren din domeniul privat,al unei comune,este solictat de 2 persoane,unul ptr ... (vezi toată discuția)