avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua. Am un contract cu ADP sector 2 din 2009. ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua. Am un contract cu ADP sector 2 din 2009. Anul trecut ...

Buna ziua.
Am un contract cu ADP sector 2 din 2009. Anul trecut m-au contactat pentru actualizarea informatiilor (numar masina etc). Nu mi-au trimis noul contract. Anul acesta am platit toate impozitele in august si nici macar nu am observat ca pentru sectorul 2 e plata partiala. Habar nu aveam ca neplata pana la 31 martie duce la pierderea locului de parcare. In vechiul contract pe care-l am nu este trecut asa ceva.
Am doua intrebari:
1. ADP-ul nu era obligat sa-mi trimita noul contract, astfel incat sa fiu informat de schimbarea conditiilor contractuale? Pot solicita anularea deciziei lor in baza faptului ca nu mi-au trimis noul contract?;
2. Cum poate fi legala intelegerea preferentiala a unei taxe? Impozitul pe cladire sau pe teren se plateste pana pe 31 decembrie. Apoi urmeaza instiintari, penalizari etc. Parcarea este singurul caz de care stiu unde iti pierzi dreptul instant si asta in timpul anului, nici macar la finalul lui.
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:51, 2 Ianuarie 2025
Răspunsurile la întrebările dvs le găsiți în clauzele contractului de închiriere,în articolele Regulamentului sau a Hotărârii de Consiliu Local care reglementează parcările în sectorul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc pierdere loc de parcare. bună ziua. eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. vreau ... Victoria-Viki Victoria-Viki Bună ziua. Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau șă știu dacă există riscul să îmi pierd locul de parcare ptr că am ITP-ul expirat. ... (vezi toată discuția)
Buna seara.am cumpărat un imobil cu loc de parcare platit până ... Sibelnico Sibelnico Buna seara.Am cumpărat un imobil cu loc de parcare platit până la finalul anului 2021.Am aplicat online pentru loc de parcare și cei din primărie au spus ... (vezi toată discuția)
Loc parcare adp Roxanne30 Roxanne30 Buna ziua, La finalul anului 2014 am depus o cerere pentru loc de parcare la Adp sector 2. Exista cereri depuse anterior cererii mele, a mea fiind ... (vezi toată discuția)