avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, am nevoie urgent de un sfat. Ce ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, am nevoie urgent de un sfat. Ce sancțiuni se aplica ...

Bună seara, am nevoie urgent de un sfat. Ce sancțiuni se aplica daca am intrat peste cineva în casa și l-am bătut? Și cum pot gestiona această situație. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 19:09, 16 Decembrie 2024
Buna ziua

Sanctiunile depind de cum vor fi incadrate faptele precum si de istoricul dvs.

Din cate ati spus avem:
- violare de domiciuliu
- lovire sau alte violente
- in functie de lovituri, de obiectul folosit, de localizarea lor etc... fapta poate fi incadrata la tentativa de omor

Cel mai bine luati legatura urgent cu un avocat caruia sa ii povestiti in detaliu situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune iulian1989 iulian1989 salut am avut o incaierare cu un tip amandoi fiind sub influenta bauturilor alcoolice , eram in masina si cand sa cobor o fata m a injurat eu am tras-o un pic ... (vezi toată discuția)
Intrare prin efractie si agresiune asupra locatarului!!!!!! cristhynne78 cristhynne78 Buna ziua!!!Astazi am trait un cosmar...o vecina a intrat la mine in casa si m-a batut in urma unor altercatii verbale mai vechi....am depus o plangere la ... (vezi toată discuția)
Probe concludente? adrian gorganeanu adrian gorganeanu 2 persoane fac pana si derapeaza in sant. in apropiere se afla un cioban cu oile,caruia i se cere ajutorul ptr. a scoate masina din sant.dupa ce acesta ajuta ... (vezi toată discuția)