avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua Mă interesează ce se poate face atunci ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua Mă interesează ce se poate face atunci când ești ...

Bună ziua
Mă interesează ce se poate face atunci când ești hărțuit de un membru al familiei (apeluri telefonice, urmărit la serviciu, amenințări) .
Această persoană suferă "de băgare în seamă" toți ceilalți membri ai familiei, retrăgându-se și încetând discuțiile cu ea! Devine stresant..
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 21:35, 16 Decembrie 2024
Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2024
Lonapak, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire sau ce? thieringe thieringe Buna am o problema in legatura cu familia fostei mele probleme care .... in ianuarie am avut o problema cu ei ca mau suntat si mau ameintat ca eu nui las fata ... (vezi toată discuția)
Probe in instanta carmen bisioc carmen bisioc Buna ziua! Supun atentiei urmatoarea problema,as dori sa stiu daca sms-urile si inregistrarile convorbirilor telefonice care contin amenintari la adresa ... (vezi toată discuția)
Acțiune împotriva unei persoane care deranjează constant 2020user2020 2020user2020 Buna seara ! Soțul meu a avut o relație anterioară din care a rezultat un copil al lui, recunoscut, si dupa despărțire un altul presupus a fi al lui ... (vezi toată discuția)