avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa import și sa export burete pentru tapiterie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa import și sa export burete pentru tapiterie

Bună ziua, doresc sa import și sa export burete pentru tapiterie ( spuma poliuretanica) dar nu pot sa deschid o firma pentru ca nu găsesc nici eu nici doamnele de la anaf acel cod CAEN, dacă știți și puteți sa ma ajutați va rog sa o faceți.
Bine as dori sa mai știu și ce taxe sunt pentru aceste mărfuri și dacă se cere un transport special ?
Va mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:29, 19 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
4676 pare destul de nimerit. doamnele de la anaf?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am voie sa fac import/achiz.intracom?? Victorius Victorius Buna ziua, Mi am deschis recent o firma cu activitate principala 4791 - vanzari prin internet, si as dori sa aduc marfa din UE dar si din afara UE. Pot face ... (vezi toată discuția)
Conditii obligatorii pt a fi importator s_chance s_chance Buna ziua, doresc sa imi deschid o mica afacere cu produse aduse din Republica Moldova si m-am gandit sa vb cu un importator de la noi, sa iau marfa de la el, ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara umata de export animis animis Buna Daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Cumpar din Polonia legume si le transport cu microbusul meu. Le aduc in Romania si ulterior vand toata ... (vezi toată discuția)