avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plăți pentru Drepturi de Proprietate Intelectuală ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plăți pentru Drepturi de Proprietate Intelectuală ca Administrator și Salariat

Am următoarea situație: dețin o firmă la care sunt atât administrator, cât și salariat cu contract de muncă. Aș dori să știu dacă, în aceste condiții, pot beneficia de plăți din partea firmei pentru drepturile de proprietate intelectuală sau pentru cesionarea acestora.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 20 Decembrie 2024
Aveti incheiat cu societatea contract de drepturi de autor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconsiderare venituri din proprietate intelectuala ContSters185970 ContSters185970 Situatia de fapt: un programator doreste sa se anagajeze la o firma. Firma respectiva ii spune ca va incheia un contract de munca pentru 10% din venitul propus ... (vezi toată discuția)
Plata redeventa administrator berceanu berceanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in solutionarea urmatoarei probleme: societatea comerciala la care lucrez doreste sa plateasca administratorului o redeventa ... (vezi toată discuția)
Cine plateste 16% la drepturi de autor? anmarr anmarr situatia este urmatoarea: eu- p.f. am incheiat un contract de drepturi de autor cu o societate, negociind suma pe care tb sa o primesc in urma serviciilor ... (vezi toată discuția)