avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... De 10 ani AFI-Bucuresti mi-a blocat fara drept accesul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

De 10 ani AFI-Bucuresti mi-a blocat fara drept accesul pe proprietatea ...

De 10 ani AFI-Bucuresti mi-a blocat fara drept accesul pe proprietatea mea, intrarea fiind comuna. Toate solicitarile mele la AFI si la Prim. Capitalei nu au primit raspuns. Ce mai pot face ?
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 14:24, 12 Ianuarie 2025
Sa promovati o actiune in instanta.
Ce fel de actiune ?
Sa ii dati in judecata adica . Actiune in instanta la judecatorie.

Daca nu stiti cautati un avocat sa faca plangerea si explicati ce doriti: ori sa elibereaze calea de acces ori cereti despagubiri in functie de ce doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curte comună, acces blocat pe baza unui pv de vecinătate cu semnătură falsă. plângere penală sau proces civil? Zergone Zergone Buna ziua, am urmatoarea problema: Locuiesc la casa, curtea fiind comuna, dreptul de proprietate comun a fost stabilit prin sentinta data de judecatorie, unde ... (vezi toată discuția)
Inca nu sunt divortat; cum pot vizita copilul meu? este sechestru? lucianlucian lucianlucian Buna seara Sotia a parasit domiciliul acum 3 saptamani, cu bebele nostru (s-a dus la parintii ei) si nu am acces la a-mi vizita bebele. Am fost sa vorbesc ... (vezi toată discuția)
Lipsa de folosinta spatiu comun FamiliaRusu FamiliaRusu Buna ziua. Locuim din 1960 intr-o casa dobindita pe legea 112 compusa din mezanin-noi si o alta familie la demisol. In acte sint specificate clar cotele 55,2 ... (vezi toată discuția)