BogdanGri 
	    	Utilizator

BogdanGri 
	    	Utilizator	    

Vali9090 
	    	Utilizator

Vali9090 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Catalin neagu	                   

1 am avut un accident soldat fără victime , o simplă ciocneala , mi.a fost reținut permisul de conducere pe o perioadă de 60 zile . Dându-mi o dovadă de ... (vezi toată discuția)
	                    Catalin neagu	                   

1 am avut un accident soldat fără victime , o simplă ciocneala , mi.a fost reținut permisul de conducere pe o perioadă de 60 zile . Dându-mi o dovadă de ... (vezi toată discuția)

andrew14	                   

in urma unui accident pe care l-am avut acum 3 ani in rom.a urmat un proces si mi-a fost anulat permisul de conducere.precizez ca nu mi-a fost suspendat nici ... (vezi toată discuția)
	                    andrew14	                   

in urma unui accident pe care l-am avut acum 3 ani in rom.a urmat un proces si mi-a fost anulat permisul de conducere.precizez ca nu mi-a fost suspendat nici ... (vezi toată discuția)

batzik	                   

Am si eu o intrebare al carei raspuns nu l-am gasit in legislatie.
Imi este anulat permisul pt alcool, dar mai am un permis emis de alta tara. In cat timp de ... (vezi toată discuția)
	                    batzik	                   

Am si eu o intrebare al carei raspuns nu l-am gasit in legislatie.
Imi este anulat permisul pt alcool, dar mai am un permis emis de alta tara. In cat timp de ... (vezi toată discuția)