avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... furt din autoturism
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

furt din autoturism

Va rog sa imi spuneti daca am asigurare rca ,daca in aceasta asigurare intra si furtul din autoturism al bunurilor din interior.va multumesc,.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 21:56, 14 Februarie 2010
Buna ziua !
Din cate cunosc nu exista stipulata aceasta clauza intr- un contract de asigurare de raspundere civila auto obligatorie( RCA).
Cu stima !
multumesc
1-Parcurgeti cu atentie prevederile contractului de asigurare
2-Contactati direct asiguratorul
Contractul de asigurare obligatorie de raspundere civila acopera raspunderea civila delictuala a proprietarului sau utilizatorului unui vehicul pentru prejudiciile produse unei terte parti prin intermediul vehiculului.
nicoletavlaicu a scris:

Va rog sa imi spuneti daca am asigurare rca ,daca in aceasta asigurare intra si furtul din autoturism al bunurilor din interior.va multumesc,.

Pentru o asemenea acoperire, contractati o polita CASCO pentru autoturismul dvs.

Alte discuții în legătură

Asiguratorul refuza plata daunelor desi am casco tedy72 tedy72 Buna. Lucrez intr-o multinationala si in febr.2014 am facut un accident (fara victime) cu alta masina din compania noastra. Masina din fata a oprit brusc pe ... (vezi toată discuția)
Daca rca-ul extern nu imi acopera dauna, pot deschide dosar pe casco pt diferenta? luoana luoana Daca RCA-ul nu acopera reparatia, pot deschide dosar pe Casco pt diferenta....eventual sa impart daunele...anumite reparatii sa le fac pe rca, celelalte pe ... (vezi toată discuția)
Rca si casco Izike Izike Poate sa-mi spuna cineva, daca am ambele asigurari si am avut un accident, pe care nu eu am provocat, asiguratorul plateste dupa ambele asigurari, sau raman ... (vezi toată discuția)