avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am făcut renuntare de tutela pentru sora mea cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am făcut renuntare de tutela pentru sora mea cu handicap de ...

Am făcut renuntare de tutela pentru sora mea cu handicap de grd.2 în instanta prin avocat. Acum m am răzgândit și vreau să-mi retrag dosarul de renuntare . Precizez ca pe 12 ianuarie am proces ? Cum sa procedez ? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:03, 28 Decembrie 2024
mai intai vorbiti cu avocatul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am făcut cerere de renuntare de tutela ptr. sora mea cu handicap ... Carmen Lilyana Carmen Lilyana Am făcut cerere de renuntare de tutela ptr. sora mea cu handicap grav. 2. Vreau sa știu după cât timp ,și cât durează procesul . CÂT costa în ... (vezi toată discuția)
Renuntare tutela andreiepurescu andreiepurescu Buna ziua, Am acceptat sa fiu tutore acum ceva timp (10 ani) ptr o persoana cu dizabilitati. Intre timp, situatia s-a schimbat si nu ma mai pot ocupa de ... (vezi toată discuția)
Buna seara. nu vreau sa mai fiu tutorele surorii mele(am deja ... Dana Sgu86 Dana Sgu86 Buna seara. Nu vreau sa mai fiu tutorele surorii mele(am deja 8 ani -si din câte am înțeles,după 3 ani sunt în măsură să cer înlocuirea mea). Cum ... (vezi toată discuția)