avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Bunicii mei au decedat dar mama și cele 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Bunicii mei au decedat dar mama și cele 2 surori ...

Buna seara. Bunicii mei au decedat dar mama și cele 2 surori nu au făcut succesiunea pt apartament și pt pământurile deținute de bunici.
Întrebarea mea este : Se poate vinde apartamentul dacă toate surorile sunt de-acord fără a mai face succesiunea?
Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 03:03, 29 Decembrie 2024
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, pentru ca nu au acte de proprietate.
Actul în baza căruia pot vinde este certificatul de moștenitor (care se obține în urma dezbaterii succesiunii).
Buna ziua

Nu, pentru ca nu sunt proprietare. Vor deveni proprietare dupa ce vor face succesiunile dupa parintii lor (bunicii dvs).
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament george-lucian george-lucian Buna ziua,mama a primit de la bunicul prin testament autentic pamant la fel ca si toti fratii si surorile ei ,acum mama vrea sa ii faca act cumparare vanzare ... (vezi toată discuția)
Succesiune VioricaC VioricaC Buna seara, Suntem 2 mostenitori si nici nu are copii. Sora mea este casatorita . iar sotul are 2 copii din prima casatorie. Si eu sunt casatorita Ambii ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil fara dezbaterea de mostenire. mtudor94 mtudor94 Buna ziua tuturor!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!Eu si surorile mele vrem sa vindem un apartament care a fost in proprietatea parintilor nostrii.Tatal a ... (vezi toată discuția)