avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contributii angajator la c.i.m.part time-functia de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contributii angajator la c.i.m.part time-functia de baza ...

Buna ziua.As dori sa stiu daca pentru un contract individual de munca de opt ore,modificat,la contract individual de munca part-time de 4 ore,incepand cu 01.01.2025,angajatorul are obligatia platii,suprataxarii,ca pentru un cim cu norma intreaga?Adica i se va plati vechimea pentru norma intreaga,avand in vedere ca salariatul nu mai are alte contracte de munca,carea cumulate sa de un salar minim pe economie?
Ultima modificare: Luni, 30 Decembrie 2024
Vilcu Gina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:41, 30 Decembrie 2024
Va plati taxe pentru norma intreaga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal si contractul de mandat josefina.bulgaru josefina.bulgaru 1. Daca lucrez cu contract de mandat la un CAR (IFN) si sunt remunerata cu o indemnizatie lunara bruta de 800 lei - trebuie sa am contractul de mandat ... (vezi toată discuția)
Declaratie pt alinierea la og 4/2017 anymaryh anymaryh Buna ziua, In cadrul firmei sunt salariati care au cim part-time, dar care sunt angajati si la alte firme cu cim de 8 ore. La firma unde sunt cu part-time, ... (vezi toată discuția)
Clarificări contribuții salariale, contracte part- time Karime Karime Clarificări contribuții salariale,contracte part- time!!! Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu privire la aplicarea prevederilor legale referitoare la ... (vezi toată discuția)