avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma care vinde accesorii GSM
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma care vinde accesorii GSM

Buna ziua,

Sunt o firma care vinde accesorii GSM precum Samsung originale de la distribuitori autorizati, acestia imi ofera si declaratii de conformitate, insa eu doresc sa vand si b2b nu doar b2c, la vanzare ar trebui sa le ofer celor din b2b declaratia de conformitate emisa de mine doarece nu pot sa le dau declaratia pe care eu o primesc, asta ar insemna sa imi dezvalui distribuitorul. Care ar fi solutia?
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:51, 1 Ianuarie 2025
Tratați cu furnizorii. E o problema comercială, nu legală

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popsockets Ion Creanga Ion Creanga Buna ziua! Reprezint un magazin ce vinde accesorii GSM. De curand au aparut pe piata produsele Popsocket, suport de mana pentru telefon. Zilele trecute, a ... (vezi toată discuția)
Obtinere declaratie de conformitate si certificat de calitate trifan25 trifan25 Buna seara, Am o mare dilema si nu gasesc raspunsuri clare pe niciun fel de forum. Am un SRL-D,si doresc sa import legal anumite produse din SUA ... (vezi toată discuția)
Cum pot importa/vinde accesorii de telefone originale? darkynok darkynok Doresc sa import din spatiu extracomunitar accesorii pentru telefoane. Cum si prin ce fel imi poate garanta expeditorul ca marfa trimisa este originala si nu ... (vezi toată discuția)