avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Datorie Norvegia, faliment social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Datorie Norvegia, faliment social

Buna seara! Daca am datorie la statul Norvegian 20k € ,iar acum am primit înștiințare de la ANAF că o să fiu executat ,dar eu nu am nimic pe numele meu. Din cate am înțeles în 10 ani datoria s-ar șterge, aș fi declarat faliment social? Este adevărat?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 00:57, 2 Ianuarie 2025
Buna ziua

Datoria nu se sterge decat in cazul in care creditorul renunta sau nu indeplineste formalitatile necesare executarii silite intr-un anumit termen (3 sau 5 ani, depinde de datorie) si intervine prescriptia.

In Romania nu exista faliment social.

In schimb exista insolventa persoanelor fizice: [ link extern ] /

Daca nu aveti nimic pe numele dvs, nu insemna ca nu puteti fi executata silit prin poprire pe salariu sau pe alte venituri de exemplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita mihaigabi22 mihaigabi22 Buna seara! Am primit pe 24 decembrie o scrisoare de la executorul judecatoresc alaturi de o decizie de la tribunal de executare silita. Partea interesanta ... (vezi toată discuția)
Prescriptia / perimarea executarii silite utilizator nou utilizator nou Am luat un credit de nevoi personale de 10 mii euro de la BRD , far agiranti sau garantii , numai pe baza adeverintei de salar pe care era atunci trecuta suma ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie anaf myra1978 myra1978 buna ziua cum pot afla daca s-a prescris o datorie catre anaf veche de peste 10 ani,am fost actionara cu 2 % la o societate pe actiuni, de la care am plecat ... (vezi toată discuția)