avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am făcut un contract de reprezentare cu un avocat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am făcut un contract de reprezentare cu un avocat ...

Bună seara . Am făcut un contract de reprezentare cu un avocat care s i distrat sâ îi plătesc înainte. Am chitanța și contractul. A cerut aminarea judecății iar acum nu mai răspunde nici la telefon nici la mesaje . Cu greu a răspuns di a dpys xă este în concediu medical tot anul 2025 și că să îmi caut alt avocat . Asta după ce mia spus că dacă nu cîstig în apel,,mergem'' la CEDO. . Ce pot sa fac împotriva acestui avocat țepar ? Este evident că a în mod premeditat a făcut asa fel ca să pierd .
Cel mai recent răspuns: Klinkr , utilizator 11:28, 3 Ianuarie 2025
Am de gînd sa fac plîngere penală pentru înșelăciune . La baroul Arad nu rezolv nimic . Corb la corb nu scoate ochii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie sa procedez? miliuta miliuta vreau sa-mi verific dosarul care a avut drept cauza divortul ,pentru a ma convinge daca cel care m-a reprezentat a depus toate datele pe care eu i le-am ... (vezi toată discuția)
Raport de autopsie medico-legal gicu73 gicu73 La data de 25 mai 2009 am dat un mesaj cu privire la cazul cumnatului meu care a suferit un accident de circulatie în anul 2007,a fost transportat la spitalul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu avocat am angajat un avocat pentru a ma reprezenta ... jacquelline jacquelline Probleme cu avocat Am angajat un avocat pentru a ma reprezenta intr-un proces civil. Mi-a cerut plata onorariului încă de la început (2500 lei) pentru a ma ... (vezi toată discuția)