avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună seara! Aș dori să încep o activitate în ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună seara! Aș dori să încep o activitate în domeniul tractări ...

Bună seara! Aș dori să încep o activitate în domeniul tractări auto și nu știu cum să încep.Ma puteți ajuta?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:13, 9 Ianuarie 2025
Buna ziua, in primul rand trebuie sa va deschideti o firma. Un avocat va poate ajuta cu toate demersurile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa tractari auto Silviu Matei97 Silviu Matei97 Buna ziua, doresc sa infintez o societate care are ca si scos tractarile auto, detin o platforma si as dorii sa fac totul legal. Imi puteti spune va rog ... (vezi toată discuția)
Firma tractari auto : ce acte sunt necesare ? alecu1980 alecu1980 Buna ziua! As vrea sa ma lamuriti si pe mine : EXACT ce acte sunt necesare pentru a deschide o firma de TRACTARI AUTO ? Ce ar fi mai ok ( mai convenabil ) un ... (vezi toată discuția)
Bună!ce pași trebuiesc parcurși pentru a vinde biciclete sh?eu ... Yaman2015 Yaman2015 Bună!ce pași trebuiesc parcurși pentru a vinde biciclete SH?eu mai aduc din străinătate biciclete uzate și mai merg pe la târguri de vechituri pentru a ... (vezi toată discuția)