avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... birou / serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

birou / serviciu

Va cer ajutorul urgent intr-o problema. Exista un act normativ care sa prevada numarul mimim de posturi din care e format un birou si un serviciu, in cadrul unei institutii publice. Daca da , va rog sa mi-l spuneti si mie. Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2010
joe17, utilizator
Cel mai recent răspuns: begonia , utilizator 12:06, 10 Februarie 2010
Cand ati precizat institutii publice nu am stiut la ce va refereati. La spitale, DSP-ul ( cel putin la noi in teritoriu) aproba organigrama asa cum este propusa de ordonatorul tertiar fara a conditiona existenta unui birou/ serviciu de un numar fix de posturi, singura conditie fiind incadrarea in buget. Ex. noi avem aprobat birou cu 2 posturi de executie si 1 conducere......
Am inteles. Multumim inca o data pt ajutor.

O zi buna
Cu multa placere!
A, si mai era o prevedere, cred ca in HG281/1993, cum ca ponderea functiilor de conducere nu poate depasi 15% din totalul personalului . Dar cum 281 a fost abrogata aproape integral de lg330......................
O zi buna si tie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand este creat un post de sef serviciu? duni duni Postul de sef serviciu este creat atunci cand exista un numar de .....in subordine? - E vorba de sectorul bugetar. Va rog frumos sa-mi spuneti in ce lege se ... (vezi toată discuția)
Sef birou functionarul functionarul Care este nr. minim de personal executant pt. existenta functiei de sef birou? Poate fi solicitata retroactiv plata drepturilor salariale pentru exercitarea ... (vezi toată discuția)
Functie publica de conducere STEFANIA EVA STEFANIA EVA cum se procedeaza in cazul in care in organigrama unei institutii publice nu exista o functie de conducere , dar un functionar indeplineste conditiile pentru a ... (vezi toată discuția)