avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună, soțul meu a avut o proprire în 2002 i-au ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună, soțul meu a avut o proprire în 2002 i-au reținut din ...

Bună , soțul meu a avut o proprire în 2002 i-au reținut din salar și acuma după 3 ani a venit iar foaie de executare cu o sumă enormă tot aceeași bancă care a fost achitată cum putem dovedi ca am achitat ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:49, 9 Ianuarie 2025
Buna ziua, neaparat contestatie la executare la executare in termen de 15 zile de la data la care ati primit actele de executare. Un avocat va poate ajuta in aceasta problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare ssosso ssosso Buna ziua am si eu o problema cine ma poate ajuta Am avut un proces pentru cheltuieli de judecata si am avut de achitat suma de 1091.o lei la care eu am achtat ... (vezi toată discuția)
Retragere declaratie notariala pe propria raspundere bogdan12 bogdan12 Buna ziua. In urma cu un an am incheiat o declaratie notariala pe propria raspundere pentru o suma de 5300Ron. Aceasta a fost incheiata ca urmare a unor ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie nefiscala roxana821 roxana821 Buna ziua! In urma cu 10 ani, soțul a luat un credit, nu l-a achitat, iar banca l-a pasat unei firme de recuperator. În 2014 soțul a fost instiintat de ... (vezi toată discuția)