avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Iubitul meu a fost implicat într-un incident ambele ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Iubitul meu a fost implicat într-un incident ambele persoane ...

Iubitul meu a fost implicat într-un incident ambele persoane atat iubitul meu cat si respectivul au fost vinovați doar ca iubitul meu nu a depus plângere,respectivul da pentru a retrage plângerea vrea suma de 5000 de lei e o suma corecta?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:25, 5 Ianuarie 2025
Cine a stabilit ca „iubitul meu cat si respectivul au fost vinovați”? Nu exista „suma corecta” exista „aprecierea instantei fata de o anumita situatie de fapt”, iar situatia de fapt rezulta din cercetare (politieneasca sau judecatoreasca pe romaneste). Sa depuna si el (iubitul dvs) plangere daca nu a depus pana acum, sau sa isi faca aparari corespunzatoare in procesul existent pe rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat B. Elena B. Elena Buna seara, As avea nevoie de putin ajutor in legatura cu doua cazuri. Ambele se clasifica la categoria furt. In primul caz este vorba de furt calificat, ... (vezi toată discuția)
Accident ,vatamare corporala din culpa,9zile ingrijire medicala alina23craiova alina23craiova pe 15 oct am lovit un batran cu masina,eram in depasire,dar batranul era pe partea carosabila!a avut doar o copca la cap in rest nimic,acum 3 zile a depus ... (vezi toată discuția)
Am făcut o nefăcută logic ca la nervi si condus de gelozie, ... ionut87iulian ionut87iulian Am făcut o nefăcută logic ca la nervi si condus de gelozie, am lovit-o pe iubita mea in spațiul public la nivelul fetei provocându-i un hematon la ... (vezi toată discuția)