avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modalități de retragere a fondurilor dintr-un SRL cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modalități de retragere a fondurilor dintr-un SRL cu activitate suspendată

Bună ziua,

Sunt administrator și asociat unic al unui SRL, al cărui activitate a fost suspendată de câteva luni. Aș dori să știu care sunt modalitățile prin care aș putea retrage bani din contul bancar al firmei în această situație.

Vă mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Posibila retragere asociat, despagubiri, daune laurashield laurashield Buna ziua As dori sa primesc un raspuns competent referitor la urmatoarea situatie: Din anul 2008 luna ianuarie, sint asociata cu 2 parti sociale (total 20 ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont capital social si retragere sold cont oanamica oanamica Buna ziua, Sunt administrator si asociat unic al unui SRL-d infiintat in ianuarie 2015. Dupa inmatricularea societatii la registrul comertului, m-am ... (vezi toată discuția)
Transferurile de fonduri de la asociat către srl fără contract MateiV5 MateiV5 Bună ziua, Sunt asociat într-un SRL și, până în prezent, am transferat sume de bani direct în contul firmei, fără să închei un contract de ... (vezi toată discuția)