Bună ziua, avem o speță pe rolul curții de apel din iunie 2024.
S-a amânat pronunțarea până în decembrie 2024 de 7 ori,când a fost acceptată cererea de apel și cauza a fost retrimisă la prima instanță.
Nu am primit încă motivarea, dar între două amânări au trecut mai mult de 15 zile, mai exact 17 zile (11.10.2024-28.10.2024).Între cele două termene nu sunt sărbători legale.
Se poate invoca nulitatea acestei decizii prin recurs?
Nici gând ,daca citiți nu înseamnă ca sa și pot aplica diverse interpretari ale unor texte legale.î ...Discutati cu av angajat cel care cunoaște exact situația dosarului.Si eu dacă citesc o carte de medicina am impresia ca sufăr de toate afecțiunile descrise ,lăsați interpretarile normelor legale coeor care lucrează în domeniu..Succes!
Bună seara, mulțumesc mult pentru răspunsuri. Nici nu mă gândesc să fac asta fără un avocat, cu toate că în prima instanță am câștigat fără.
Întrebarea mea era mai mult legată de termenul de pronunțare care este de maxim 15 zile conform legii.Ce se întâmplă dacă acest termen este depășit?
Trebuie să mă consolez cu gândul că... sunt oameni și ei și toți greșim în viață?