avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vreau sa dau in judecata guvernul romaniei, ministerul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vreau sa dau in judecata guvernul romaniei, ministerul apararii, ...

Vreau sa dau in judecata guvernul romaniei, ministerul apararii, sri-ul, spitalul Roman, politia Roman si ministerul de finante toate intr-un singur proces si sa le cer daune morale de 10 000 000 lei cumulate. Curtea de Apel Bacau a decis ca nu e de competenta lor si a trimis dosarul la Tribunalul Neamt. A procedat corect sau nu? Voi putea sa ma judec acolo sau ma trezesc ca declina si ei competenta.?
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2022
utilizator16eu, utilizator
Cel mai recent răspuns: utilizator16eu , utilizator 21:48, 20 Iunie 2022
Avocatii studiază cu mare atenție competenta mai înainte de sesizare.
Nu este ceva simplu mereu.
Doar dacă se analizează cazul se poate spune de avocat.
Instanta pare sa îl fi analizat.
Veți vedea dacă a greșit sau nu.
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Da... doar ca ma judec din 2018 si am stat 3 ani pana mi sa judecat recursul in loc de 3 luni cat spune legea. Putea sa imi spuna de la inceput si nu mai pierdeam atatia ani plus ca am si probleme de sanatate iar situatia mea afecteaza pe mai multa lume iar eu risc sa imi pierd viata pana mi se face dreptate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In ce lege ati citit dvs ca o cale de atac se finalizează in 3 luni. ?La CEDO se acorda daune morale de catevs mii de euro asa ca va faceti vise cu daune morale consistente in sistemul nostru de drept.
Art. 516 punctul 11 Recursul în interesul legii se judecă în cel mult 3 luni de la data sesizării instanţei, iar soluţia se adoptă cu cel puţin două treimi din numărul judecătorilor completului. Nu se admit abţineri de la vot. dn codul de procedura civila.
La Cedo s-au dat in unele cazuri si de ordinul milioanelor de euro. plus ca nu a mai fost nimeni pana acum pe toata planeta asta adus in situatia in care am fost adus eu si familia mea. Eu sper si inclin sa cred ca se va rezolva in tara.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
E clar sunteti genul de justitiabil care interpreteaza singur, dupa ureche dispozitiile legale si apoi se mira de ce se resping actiunile.Cititi 514 CPC si o sa va lamuriti cine poate introduce recurs in interesul legii,..Si eu daca citesc un tratat de medicină am impresia ca sufar de toate bolile descrise,dvs daca cititi procedura civils nu inseamna ca o si intelegeti..
Ultima modificare: Vineri, 10 Iunie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

Alte discuții în legătură

In 2019 am deschis un proces ca sa dau in judecata statul roman. ... utilizator16eu utilizator16eu In 2019 am deschis un proces ca sa dau in judecata statul roman. Procesul a fost deschis la Curtea de Apel; Bacau pentru ca asa mi-a spus un avocat de pe site ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privindcompetentanta instantei - speta etta etta Am o problema si nu stiu exact cum sa procedez. Am formulat cerere de chemare in judecata impotriva unui debitor in data de 12.02.2008 in temeiul art.51 ... (vezi toată discuția)
Necomunicare intampinare natyca natyca Am si eu o speta...am chemat in judecata, la Tribunal, in contencios o institutie....la primul termen de judecata m-am prezentat personal neavand angajat ... (vezi toată discuția)