avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Sunt însărcinată in 10 saptamani, am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Sunt însărcinată in 10 saptamani, am mers la CAS ...

Buna ziua! Sunt însărcinată in 10 saptamani, am mers la CAS pentru a incheia cu ei contractul de 1% (eu avand un PFI). Doamna de acolo mi-a spus ca nu voi putea cotiza cele 6 luni minime si ca il fac degeaba.
Ce ar trebui sa fac? Pot, totusi, sa cotizez 6 luni pentru concediul postnatal? Sau sa merg din nou la ei cu alte documente pentru a fi asigurata?
Menționez ca in decembrie am înființat PFI-ul, iar inainte am lucrat in baza contractului de munca.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:47, 9 Ianuarie 2025
Nu se mai poate incheia din urma ?
Nu, mi s-a spus ca nu pot plăti retroactiv
Pentru postnatal , cred ca veti avea 6 luni de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog mult sa ma ajutati cu urmatoarea situatie in ... Alexandra.kt Alexandra.kt Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu urmatoarea situatie In decembrie 2024 mi-am deschis un PFI ( pana in acel moment am lucrat cu contract de munca, deci ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ralu_c ralu_c Buna ziua! As avea si eu o mare nelamurire legata de primirea indemnizatiei crestere copil pana la varsta de 2 ani. Situatia mea este urmatoarea: Din februarie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un pfa pe cod caen 7022 din aprilie 2021 pentru ... Mitiu Roxana Mitiu Roxana Buna ziua! Am un PFA pe cod caen 7022 din aprilie 2021 pentru care plătesc asigurarea de sănătate. Între timp am rămas însărcinată si in baza legii ... (vezi toată discuția)