avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,sunt parte responsabilă civilmente la o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,sunt parte responsabilă civilmente la o suma de 35mi ...

Buna ziua,sunt parte responsabilă civilmente la o suma de 35mi euro daca nu am nimic pe numele meu îmi poate lua ceva?de exemplu casa nu e trecută pe numele meu ,bunurile pot fi luate din ea ?!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:33, 8 Ianuarie 2025
Buna ziua

Depinde de situatie. daca datoria este pe numele dvs si nu s-a prescris veti fi executata silit.

Daca nu aveti nici un bun pe numele dvs, vi se va pune poprire pe salariu/pensie etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare Andreiaa Andreiaa Buna ziua.Intrebarea mea este: 1.Am castigat un proces care a avut ca obiect -pretentii-,paratul are sa mi dea suma de 33460 euro,insa cand am terminat acest ... (vezi toată discuția)
Executare silita in cazul unei casatorii ?! ko_ny ko_ny La momentul acesta , sunt executata silit de catre o firma de recuperari ,pentru neplata unui credit , prin poprire pe salariu . Intrebarea mea este : daca ... (vezi toată discuția)
Procedura executare madalinatl madalinatl Buna ziua Am rugamintea sa imi explice si mie cineva care este procedura in caz ca nu se mai platesc ratele la banca pentru un credit imobiliar.Cat timp se ... (vezi toată discuția)