avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am o firma închisă din 2013 de ANAF pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am o firma închisă din 2013 de ANAF pentru nedepunere declaratii

Bună ziua! Am o firma închisă din 2013 de ANAF pentru nedepunere declarații. Nu am inițiat dizolvarea societății și deci nu am radiat o. Ma gândesc ca am avut cazier fiscal. Oare din 2013 pana în prezent se menține acest cazier fiscal? Dacă nu este radiata firma, am cazier fiscal în continuare. Știam ca acest cazier fiscal este pe o perioada de 5 sau 7 ani. Nu mai știu exact. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in acest caz ? sambotin_bogdan_s sambotin_bogdan_s Subiect: Legea 75/2001, modificari/reglemetari legea 24/2011 Buna ziua, Am o firma infiintanta in anul 2004 care a functionat pana in anul 2008. In anul ... (vezi toată discuția)
Stergerea faptelor din cazierul fiscal - problema - vid legislativ dan_cs dan_cs Buna ziua, Am fost administratorul unei firme. Pentru intarzierea depunerii declaratiilor, firma a fost declarata inactiva. In sept 2011, am depus ... (vezi toată discuția)