avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doresc sa devine laborant criminalist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doresc sa devine laborant criminalist

Sunt elevă în clasa a 12-a și aș dori să devin laborant criminalist. Ce facultate ar trebui să urmez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:04, 9 Ianuarie 2025
Facultatea de Biologie
Depinde de ce domeniu de expertiza criminalistica veti aborda.
Informatii utile despre domeniul de expertiza gasiti aici: [ link extern ]
REGULAMENT din 11 iunie 2015 de organizare și funcționare a Institutului Național de Expertize Criminalistice - actualizat
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare acte legislative glo petro glo petro CINE POATE SA MI TRIMITA SI MIE ROI HCSM 1375/2015 LEGEA 567 DIN 2004 ACTUALIZATE. MULTUMESC MULT (vezi toată discuția)
Procuror criminalist myryam myryam Doresc sa devin procuror criminalist,dar nu stiu ce studii sa urmez,este clar ca facultatea de drept dar ce specializare si masterul in ce domeniu si daca ... (vezi toată discuția)
Psihologie criminalistica estera2 estera2 ce facultate trebuie sa urmez k sa devin psiholog criminalistic? din cate stiu dupa ce termin facultatea de psihologie fac cea de psihologie criminalistica... ... (vezi toată discuția)