avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Com obtin o nouă sentinta de divort ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Com obtin o nouă sentinta de divort ?

Com obtain o nous sentinta de divort ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:13, 10 Ianuarie 2025
Mergeți la instanta care a pronunțat hotărârea și solicitați o copie legalizata.Formulati o cerere care se depune la registratura și anexati o taxa de timbru în cuantum de 5 lei pe exemplar..Dacă nu cunoașteți nr sentintei sau al dosarului e ceva mai complicat dar se rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie sentinta de divort torokaty torokaty Buna ziua Am nevoie de o copie a sentintei de divort, am pierdut. As vrea sa stiu cum si unde pot obtine o copie. Multumesc (vezi toată discuția)
Am pierdut comunicarea hotararii judecatoresti Se7en10 Se7en10 Buna ziua! Dupa cum am scris si in titlu am pierdut comunicarea hotararii judecatoresti la schimbarea sanctiunii unei amenzi contraventionale. Am primit ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)