Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

AllenR 
	    	Utilizator

AllenR 
	    	Utilizator	    

CAEN 4775 (Rev. 3) - Comerț cu amănuntul al produselor cosmetice și de parfumerie
Cod CAEN 4645 - Comerț cu ridicata al produselor cosmetice si de parfumerie
~ final discuție ~
 ina09	                   

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce coduri caen imi trebuie pentru a putea importa produse cosmetice. Multumesc  (vezi toată discuția)
	                    ina09	                   

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce coduri caen imi trebuie pentru a putea importa produse cosmetice. Multumesc  (vezi toată discuția)

ROXANA1991	                   

Buna ziua,
 Am ca si domeniu principal de activitate 9602- Coafura si alte activitati de infrumusetare, iar ca si domenii secundare am codurile: 4619- ... (vezi toată discuția)
	                    ROXANA1991	                   

Buna ziua,
 Am ca si domeniu principal de activitate 9602- Coafura si alte activitati de infrumusetare, iar ca si domenii secundare am codurile: 4619- ... (vezi toată discuția)

live_maz	                   

are cineva ideea unde se incadreaza comertul cu detergenti? ce cod caen trebuie? va multumesc
 (vezi toată discuția)
	                    live_maz	                   

are cineva ideea unde se incadreaza comertul cu detergenti? ce cod caen trebuie? va multumesc
 (vezi toată discuția)