avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Vin cu o intrebare către dvs. Vreau sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Vin cu o intrebare către dvs. Vreau sa particip ...

Bună seara!
Vin cu o intrebare către dvs.
Vreau sa particip la un concurs unde se cere experienta 3 ani pe contabilitate.
Eu am avut contract de munca de 2 ani si 7 luni si tot in acea perioada cand eram angajata am facut si voluntariat timp de 1 an la o asociație separat.
Se poate considera ca am experienta 3 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 11 Ianuarie 2025
Activitatea de voluntariat se consideră experiență profesională și/sau în specialitate, în funcție de tipul activității, dacă aceasta este realizată în domeniul studiilor absolvite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o speta! voluntar in cadrul ... Xwy87 Xwy87 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o speta! Voluntar in cadrul unui ONG, contract si adeverinta de voluntar, timp de 5 ani, in specialitatea studiilor. Pot ... (vezi toată discuția)
Voluntariatul este considerat experienta in domeniu? ContSters129337 ContSters129337 Sunt absolventa a Facultatii de Drept 2014. Vreau sa ma inscriu la un concurs pentru un post in domeniu dar...cer acte doveditoare ale vechimii în muncă și ... (vezi toată discuția)
Voluntariatul este vechime? dianamaria1234 dianamaria1234 Buna ziua! Urmeaza sa particip la un concurs pentru o functie la care se cer studii superioare si experienta in specialittea studiilor un an sau in domeniul ... (vezi toată discuția)